Denne var engang min yndlingssandwich på div cafeer, nu her i en version uden korn:
2 æg stegt på begge sider i smør eller kokosolie
2 skiver ost
2 skiver skinke
1 tsk sennep
lille tomat i skiver
Steg begge æg og vend dem lad et par skiver ost smelte ovenpå det ene æg,
Æg med ost smøres med en tsk sennep og toppes med skinke , læg det næste æg ovenpå og top med skivet tomat og salt.. Voila!
Hej Louise
Tak for en spændende blog. Jeg er netop i gang med at afprøve denne ret, og i aften skal vi have kyllingelår med tilbehør af bønner og kål, stærkt inspireret af dine opskrifter. Glæder mig til at følge din blog, og lære mere nyt 🙂
Vh. Randi
Hej Randi
Tak for din positive feedback, glæder mig at du nyder godt af det. Godt at vide at der er nogen der læser mit grej, har heldigvis meget mere på hjerte.. ; 0)
Mange hilsener Louise