Oopsies- lækre brød

Print Friendly

blog 055Oopsies er lækre brød( næsten uden kulhydrat) opfundet af kostdoktoren Anders Eenfeldt lige til at lave sandwich af som wraps, burgerboller, naanbrød, pizzabunde o.s.v.

6-8 stk

3 æg delt i hvider og blommer

100 gram philadelphia eller anden friskost med eller uden smag

1 spk Husk/loppefrøskaller

1/2 tsk bagepulver

Hviderne piskes stive med et nip salt og blommerne blandes med friskost ,loppefrøskaller og bagepulver. Vendes forsigtigt sammen og bredes ud til små fladbrød evt. 2 store og bruges som wraps på en bageplade, drysses evt. med birkes, sesam eller andre frø. Bages på 150 grader til de er gyldne ca. 15 min.

Opbevares i en boks i køleskabet efter afkøling.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i brød, Frokost, Morgenmad, Tilbehør og tagget , . Bogmærk permalinket.

10 kommentarer til Oopsies- lækre brød

  1. stine sophie skriver:

    Kan de laves uden loppefrø…. men med hørfri istedet…igen smager mums 🙂 

    • louiee skriver:

      Tror ikke loppefrøene kan erstattes, de er jo en slags bindemiddel i dejen…men ja rigitg gode;0)

  2. Bitten skriver:

    Hej du.. Det er ikke kostdoktorn der har opfundet oopsies men hende her: http://blog.yourlighterside.com/2009/05/gluten-free-low-carb-buns-aka-oopsie.html

    Oopsie rolls er godt kendt fænomen i den amerikanske low carb verden og nu også i Skandinaviens LCHF 🙂 Hendes hjemmeside har også andre LC opskrifter 🙂

  3. Lone Heder skriver:

    som jeg læser af http://blog.yourlighterside.com/2009/05/gluten-free-low-carb-buns-aka-oopsie.html er der ikke loppefrøskaller i ?

     

    prøver for første gang idag uden loppefrøskaller(køber imorgen) – så får jeg se om det virker ?

    skal lade dig det vide !

  4. Sara J skriver:

    Kan osten erstattes af F.eks. Græsk yoghurt? 🙂

    • louiee skriver:

      Hej Sara

       ved det faktisk ikke, jeg har selv engang lavet dem med cremefraiche 38% men aldrig græsk youghurt – så jeg kan ikke sige det.. Men mon ikke 😀

      hilsen. Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code