Bagt kål med ost og tomat

Print Friendly, PDF & Email

mad 004

Tilbehør til mange slags kødretter og supersundt med kål, ikke mange kulhydrater- ægte LCHF stil !

300 gram savoykål i strimler

1 stort hakket løg

1 fed hakket hvidløg

1 spk smør

1 ds flåede tomater med oregano og basilikum

1 tsk spidskommen

150 gram revet ost med smag

 

Tænd ovnen på 220 grader

Blancher kålen i letsaltet vand i et par minutter. Lad kålen dryppe af i en sigte og læg dem i et smurt ovnfast fad. Svits hakket løg og tomat. I bland krydderier og læg i ovnfastfad med revet ost på toppen.

Bag 30-35 min til osten er sprød og gylden

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Bagt kål med ost og tomat

  1. snushanen skriver:

    Minestrone smag…mums

Der er lukket for kommentarer.