Bagt kål med ost og tomat

Print Friendly, PDF & Email

mad 004

Tilbehør til mange slags kødretter og supersundt med kål, ikke mange kulhydrater- ægte LCHF stil !

300 gram savoykål i strimler

1 stort hakket løg

1 fed hakket hvidløg

1 spk smør

1 ds flåede tomater med oregano og basilikum

1 tsk spidskommen

150 gram revet ost med smag

 

Tænd ovnen på 220 grader

Blancher kålen i letsaltet vand i et par minutter. Lad kålen dryppe af i en sigte og læg dem i et smurt ovnfast fad. Svits hakket løg og tomat. I bland krydderier og læg i ovnfastfad med revet ost på toppen.

Bag 30-35 min til osten er sprød og gylden

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Bagt kål med ost og tomat

  1. snushanen skriver:

    Minestrone smag…mums

Der er lukket for kommentarer.