Blomkålsmos

Print Friendly

Laks og blomkål 004

Blomkålsmos bliver spist herhjemme mindst 1 gang om ugen og er min absolutte all time favourite… meget nemt hurtigt og en god erstatning for katoffelmos. Selv den mest forhærdede blomkålshader, synes som regel om denne ret.

4 personer

1 blomkålshovede

2-3 fed hele hvidløg

Piskefløde og smør efter behag plejer selv at dosere 5 gram smør og 20 gram piske pr. 150 gram blomkål

salt, peber og lidt muskat nød.

Kålen og hvidløgsfedene skæres i mindre stykker og koges mør ca. 10  min i usaltet vand.

Kål og hvidløg blendes derefter med stavblender og røres sammen med fløde, smør, salt, peber og muskat.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Tilbehør og tagget . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Blomkålsmos

  1. Stella skriver:

    yummie! Det ser godt ud!

    • louiee skriver:

      Er godt som sagt en storfavorit herhjemme, også hos dem hvor blomkål aldrig har været i højsædet.

  2. stine sophie skriver:

    Mig der aldrig har kunnet lide Blomkål – synes den her samger godt og skal lave den i aften, med en god medister fra slagteren 🙂 mmmm

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code