Blomkålsmos bliver spist herhjemme mindst 1 gang om ugen og er min absolutte all time favourite… meget nemt hurtigt og en god erstatning for katoffelmos. Selv den mest forhærdede blomkålshader, synes som regel om denne ret.
4 personer
1 blomkålshovede
2-3 fed hele hvidløg
Piskefløde og smør efter behag plejer selv at dosere 5 gram smør og 20 gram piske pr. 150 gram blomkål
salt, peber og lidt muskat nød.
Kålen og hvidløgsfedene skæres i mindre stykker og koges mør ca. 10 min i usaltet vand.
Kål og hvidløg blendes derefter med stavblender og røres sammen med fløde, smør, salt, peber og muskat.
yummie! Det ser godt ud!
Er godt som sagt en storfavorit herhjemme, også hos dem hvor blomkål aldrig har været i højsædet.
Mig der aldrig har kunnet lide Blomkål – synes den her samger godt og skal lave den i aften, med en god medister fra slagteren 🙂 mmmm
Godt at høre schmeckt gut ;O)