Chokolademousse med kokosflager

Print Friendly, PDF & Email

001

Denne Chokomousse er stærkt inspireret med redigeret udgave af en af Madbandittens opskrifter men synes bedst om min egen version :

2 portioner

200 gram hytteost (jeg bruger 1 bæger i økoudgaven fra karolines køkken)

60 gram Philadelphia ( ca 4 spk)

30-50 gram mørk kakao usødet ( ca 3 spk)

2-3 tsk sukrin elle stevia

1 tsk vanillepulver

4 spk piskefløde

2 spk kokosflager naturel eller ristede

 

Alle ingredienser hældes i en minihakker eller foodprocessor, kan sikkert også bruge en stavblender og blendes til en lind masse. Sættes på køl mindst 6 timer og serveres med kokosflager på toppen. Smager godt og sødt, men mætter en del så det ikke burde udløse mere sult. kan holde sig et par dage på køl og smager bedst når det har sat sig lidt.

De modige kan tilsætte en knivspids salt og eller en knivspids chipotle chili ( røget chili) bare for smagens skyld..!

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i 5:2, Lækkerier, Snacks og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code