Gratineret Aubergine

Print Friendly, PDF & Email

mad 001

Supernemt og lækkert tilbehør der ofte er på mit spisebord til alskens kødretter..

 

 

 

 

 

2 personer

 

1 Aubergine halveret på langs

50 gram revet ost med salt smag parmesan eller vesterhavsost

2 spk rød hjemmelavet pesto

flæk auberginen på langs og snit overfladen på kryds og tværs uden at ramme skallen. Drys med salt og bag i ovnen ca 20 min på 200 grader.

Derefter smør 1 spk pesto og top med osten og bag auberginen yderligere ca. 7 min i ovnen til osten smelter og bliver gylden.

 

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code