Gratineret Aubergine

Print Friendly, PDF & Email

mad 001

Supernemt og lækkert tilbehør der ofte er på mit spisebord til alskens kødretter..

 

 

 

 

 

2 personer

 

1 Aubergine halveret på langs

50 gram revet ost med salt smag parmesan eller vesterhavsost

2 spk rød hjemmelavet pesto

flæk auberginen på langs og snit overfladen på kryds og tværs uden at ramme skallen. Drys med salt og bag i ovnen ca 20 min på 200 grader.

Derefter smør 1 spk pesto og top med osten og bag auberginen yderligere ca. 7 min i ovnen til osten smelter og bliver gylden.

 

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code