Portobellosvampe med skinke og ost

Print Friendly

mad 002

Et godt og solidt tilbehør til bøf eller æg her serveret med lidt oksemørbrad med sennep og et spejlæg med chipotle chili på toppen.

2 stk

4 portobellosvampe

50 gram revet primadonna eller parmesanost alt. frisk mozarella

2 skiver god skinke gerne røget

2 tsk tørret basilikum

 

Svampene renses og stokken i midten fjernes. læg revet ost og basilikum i den ene halvdel og læg derpå skinke og top med anden svamp.

Steges i smør ved lav varme på panden, læg noget tungt evt.  et stort grydelåg så svampene bliver presset sammen og osten smelter. Vendes en enkelt gang.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code