Provence fad med bønner

Print Friendly, PDF & Email

mad 020

Lækkert og meget mættende tilbehør til kød, fisk eller fugl en af mine store favoritter. Kan spises lun og er fin til at tage med kold i madpakken.

300 gram haricot verts

5 æg

1 ds flåede tomater

2 løg groft hakkede

100 gram revet ost ( herregårdsost, parmesan eller anden ost med smag)

1-2 spk herbes de provence

1 tsk herbarmare

1-2 spk basilikum

2 fed hakket hvidløg

 

Smør et ildfast fad med smør og læg bønnerne i. Steg løg og hvidløg blanke i lidt smør og tilsæt hakkede tomater og krydderi. Kog lidt ind så noget af vandet kommer fra tomaterne. Sluk for blusset og tilsæt æg og revet ost. Hæld blandingen over bønnerne og gratiner i ovnen i 50 – 60 min på 175 grader til blandingen er gylden og fast. Fungerer også fint som en slags tærte uden bund.

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code