Provence omelet

Print Friendly, PDF & Email

Madbilleder 006

Ja særlig køn er den altså ikke men smager bare godt og mætter i mange timer.

1 person

2 – 3 æg

1 fed hakket hvidløg

2 tsk husk/loppefrøskaller

1 tsk herbes de provence

lidt salt og peber

 50 gram plukket kylling ( eller anden proteinrest feks. skinke eller kalkun)

40 gram brieost i skiver

Bland alle ingredienser minus brie og steg i kokosolie eller smør. Vend omeletten og læg brien på til den smelter lidt og fold.

Frankrig på morgenbordetwink

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Frokost, Morgenmad, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code