Rød Tomatpesto

Print Friendly

mad 005

Supernem og lækker pesto der kan holde sig ca 3 uger eller længere i køleskab, godt til dyp af grøntsager, som spread på oopsies og som tilbehør til kød og fisk.

1 Glas

1 pose soltørrede tomater ( plejer at bruge dem i strimler fra netto)

1-2 spk cashew,hassel eller mandel smør eller bare tørristede nødder på panden

2 fed hvidløg

1/2 flaske koldpresset rapsolie (igen den Økologiske fra netto)

Chiliflager/pasta eller frisk (kan udelades)

Alt drønes i en minihakker eller foodprocessor, kan også stavblendes bare mere omstændigt.. Sættes på køl i glas med tætsluttende låg i køleskab.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Rød Tomatpesto

  1. Stella skriver:

    Den ser spændende ud!

    • louiee skriver:

      Tro mig det er den, den bliver brugt til ALT i mit hjem til madpakker, kød grøntsager o.s.v. God fornøjelse ; 0 )

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code