Taco krydderi

Print Friendly, PDF & Email

Krydderi 001

Jeg er MEGET stor tilhænger af at bruge krydderier i maden – mad skal smage af noget ellers kan det være lige meget, at spise den. Jeg hader noget der smager ligegyldigt og af ingenting. Jeg bruger aldrig mere glutamat (3. krydderi) i min madlavning, da det er det eneste krydderi, der beviseligt giver lyst til at overspise og feder..Æv æv for et kemisk produkt. Det kan godt være svært, at finde krydderi blandinger der er glutamat frie, men jeg er faldet over denne tacoblanding som jeg synes, er bedre end de færdigblandede fra supermarkederne.Senere i denne uge kommer en opskrift hvor denne blanding indgår. Den er krydret, uden at være hammer stærk- styrken kan sjovt nok justeres ved hjælp af chili doseringen. Jeg bruger selv ca. 1 spk krydderi pr. 100 gram kød i retterne.

Here Goes :

1-4 spk stødt chili (chipotle,flager eller bare cayennepeber)

1 1/2 spk paprika

1 1/2 røget paprika ( kan udelades)

1 spk spidskommen

2 tsk stødt koriander

1 spk hvidløgspulver

2 tsk løgpulver

2 tsk mørk kakaopulver (usødet)

1 spk tørret oregano

1 spk peber

1-2 spk havsalt

Bland hele molevitten og opbevar i tætlukket krydderiglas

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code