Torsk…nu med bacon

Print Friendly, PDF & Email

mad 005 Næsten alt kan i min verden kombineres med bacon og dermed blive lidt mere spændende… Her er torsken blevet angrebet af et par skiver.

Torskefileten er blevet viklet ind i et par skiver bacon og stegt ca. 3 min på hver side. Super nemt og en mindre porøs fisk når man steger den og noget til at banke fedt procenten på den magre hvide fisk i vejret.

Nedenfor i kombination med den ostegratinerede aubergine.

 

 

 

mad 003

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code