Torsk…nu med bacon

Print Friendly

mad 005 Næsten alt kan i min verden kombineres med bacon og dermed blive lidt mere spændende… Her er torsken blevet angrebet af et par skiver.

Torskefileten er blevet viklet ind i et par skiver bacon og stegt ca. 3 min på hver side. Super nemt og en mindre porøs fisk når man steger den og noget til at banke fedt procenten på den magre hvide fisk i vejret.

Nedenfor i kombination med den ostegratinerede aubergine.

 

 

 

mad 003

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code