Bearnaise dressing

Print Friendly, PDF & Email

grød og roastbeef 004

Har altid været kæmpefan af bøf bearnaise, men det er jo ikke hverdag jeg gider jonglere med bain marie (vandbad), æggeblommer og piskeris. Denne opskrift lugter lidt derhen ad og jeg bruger den en gang i mellem som alternativ.

 Opskriften er meget nem og som følger :

4 personer:

1 lille bøtte cremefraiche 38%,  250 gram

50 gram ægte Mayo

2 tsk tørret eller friskhakket estragon

2 tsk bearnaiseessens

1 tsk løgpulver eller lidt finthakket skalotteløg

havsalt og peber

Røre, røre, røre og sæt på køl indtil servering.

Ovenstående er her serveret med roatbeef som jo er ganske magert og godt kan trænge til lidt fedt på side linien sammen med fine haricot verts og naturligvis hjemmerørt hvidløgs smør med lidt fløde hvidløg, salt og peber!

Det vi kalder fredagsdinner herhjemme, nemt og overskueligt i tid, men alligevel lidt luksus agtigt wink

 

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Dressing, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code