Grøntsager bagt med pesto

Print Friendly, PDF & Email

mad 021

Endnu en omgang supernemt tilbehør til mange slags kød og fisk.

4 pers.

2 porrer

5 blommetomater

2 peberfrugter

3 skalotteløg

100 gram skivede champignons

1 spk smør

2 spk rød pesto

Alle grøntsager snittes i ikke alt for små stykker og svitses på en pande i lidt smør. Læg i ovnfast fad og top med klatter af pesto. Bages yderligere ca 10 min på 200 grader.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter, Træning og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code