Havørred i folie

Print Friendly, PDF & Email

kokosbrød 003kokosbrød 005    

 

Kan ikke komme i tanker om noget der er mere rent og sundt end friskfanget fisk. Fisk der har spist naturlig føde og ikke levet af fiskepiller fra opdræt! Jeg er heldigt udstyret med en bedre halvdel, der har sit jæger-gen iorden og gerne vil fluefiske en havørred hjem til mig – men ikke selv bryder sig om smagen af fisk. Super heldigt for mig mere sund fisk i min mave.

Dette er en super enkel tilberedning:

Læg et styk folie og fisken ovenpå fyld fisken med dild, øko citronskiver,salt og peber! Læg endnu et styk folie ovenpå og pak sammen til en pakke. Bag pakken i oven på 200 grader i ca 20- 25 min (an på fiskens størrelse) Nemt nemt nemt og super velsmagende.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code