Kyllingesalat

Print Friendly, PDF & Email

skinkesalat 001

Her som lovet ved skinkesalat opskriften…Kyllingesalat af den absolut mest delikate af slagsen. Har desværre ikke tal på, hvor mange gange i mit liv jeg har siddet og gnavet i et tørt stykke kylligebryst og en gulerod i den tro at jeg ville blive sund, mæt og glad af det. Efter et sådant endt måltid, har jeg altid følt mig sulten efter mere- selvom jeg havde fået mad i maven – uden helt at vide hvad det var jeg manglede – Smag og fedt er svarene!!! Denne her kyllingesalat mætter i mange timer og smager bare godt!

2 portioner

200 gram plukket kylling ( jeg kogte en hel) men stegte lår fra dagen før eller lignende, går bestemt også an.

40 gram ægte mayonnaise

60 gram cremefraiche 38%

50 gram finthakket agurk

salt, peber og karry efter smag.

Nydes på oopsies eller LCHF brød med karse på toppen.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Frokost, Opskrifter og tagget , . Bogmærk permalinket.

5 Responses to Kyllingesalat

  1. Stella skriver:

    mums – det ser godt ud!

  2. Xenia skriver:

    Det lyder lækkert! Skal helt sikkert prøve, når jeg igen får lyst til en frokost i luksusgenren 😀

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code