Lakserilette

Print Friendly, PDF & Email

rilette 005

2 personer som forret eller 1 person som hovedret :

125 gram varmrøget laks

50 gram cremefraiche 38%

1 finthakket skalotteløg

salt, peber og lidt friskhakket basilikum

1 tsk grov sennep

Ingredienserne blandes sammen og blandingen sættes på køl et pat timer. Anrettes på en skive brød eller med salat. Evt. med udstikkersæt på ekstra plus på udseendet!

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Frokost, Opskrifter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code