Enkel og nem ret der er gjort LCHF venlig ved at bruge aubergine i stedet for pastaplader..
4 personer
600 hk okse
1 ds flåede/hakkede tomater
1 lille ds tomat purè 50 – 70 gram
1 stor Aubergine
1 mozarella kugle 125 gram
200 gram revet ost
1 løg
2 fed hvidløg
basilikum, oregano, rosmarin chili efter smag
1 tsk herbamare urtebuillon
Brun kød og løg i en tykbundet gryde og tilsæt tomater og krydderier og buillon. Lad simre 15 min. Læg kød i bunden af ildfast fad og læg tynde skiver af aubergine i et lag som "plader". Top med et lag kød mere og hele mozarellaen i skiver. Endnu et lag aubergine og kød og revet ost på toppen. Rosmarin og lidt krydderi på osten. Gratiner 30 min ved 200 grader, hvile 10 min og server med frisk basilikum på toppen og en god grøn eller rød pesto på toppen.