Lasagne med aubergineplader

Print Friendly

Lasagne og cille 003

 

Enkel og nem ret der er gjort LCHF venlig ved at bruge aubergine i stedet for pastaplader..

4 personer

600 hk okse

1 ds flåede/hakkede tomater

1 lille ds tomat purè 50 – 70 gram

1 stor Aubergine

1 mozarella kugle 125 gram

200 gram revet ost

1 løg

2 fed hvidløg

basilikum, oregano, rosmarin chili efter smag

1 tsk herbamare urtebuillon

Brun kød og løg i en tykbundet gryde og tilsæt tomater og krydderier og buillon. Lad simre 15 min. Læg kød i bunden af ildfast fad og læg tynde skiver af aubergine i et lag som "plader". Top med et lag kød mere og  hele mozarellaen i skiver. Endnu et lag aubergine og kød og revet ost på toppen. Rosmarin og lidt krydderi på osten. Gratiner 30 min ved 200 grader, hvile 10 min og server med frisk basilikum på toppen og en god grøn eller rød pesto på toppen.

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code