Meatzza- Pizza med kødbund

Print Friendly

Tyvstjålet ide fra paleobaren i torvehallerne men det smager den ikke mindre godt af! Her er min fortolkning…

meatzzas 001

2 stk meatzzas:

400 gram hk øko okse 8-12%

100 gram brune champignons

50 rød peber frugt

100 gram revet ost ( jeg brugte herregaardsost fra Løgismose)

2 store skalotteløg eler 1 rødløg

2 fed hvidløg

2 spk rød eller grøn pesto

Pizzakrydderi (oregano,basilikum )

4 stk Piri-piri chili på glas (Irma)

salt og peber

Frisk basilikum (kan udelades)

 

Bland det hakkede oksekød med krydderi og hvidløg og bred det ud på bagepapir i to store cirkler. Bag de 2 bunde på højeste varme 225 eller 250 grader i ovnen til de får farve. Tag dem ud og fjern noget af det overskydende væske.

Svits grøntsagerne mens kødet er i ovnen ternet champignons,peberfrugt og løg på panden med chilierne i små stykker.

Put først grøntsagsfyld på det brunede kød og top op med ost og gratiner meatzzaerne ved grill og høj varme øverst i ovnen til osten smelter.

Når du tager meatzzaerne ud, toppes de med pesto, basilikum og lidt god olivenolie inden servering.meatzzas 003

 

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code