Mørkt Kernebrød

Print Friendly, PDF & Email

brød og bønner 005

En variant af stenalderbrød der kan varieres i det uendelige. Minder lidt om rugbrød og smager godt med alt fra sild til pålægschokolade eller bare smør!

150 gram mandler malede

150 gram græskarkerner

100 gram solsikkefrø

100 gram sesamfrø

100 gram hørfrø

4 store eller 5 små æg

1 dl raps eller olivenolie altenativt  100 gram smeltet smør eller kokosolie

1 tsk havsalt

Røres sammen og hældes i smurt eller bagepapirsforet form og bages nederst i ovnen på 160 grader i ca. 70 min.

Kan fryses og kan holde sig længe på køl.

Halvdelen af olien kan uskiftes med 150 gram revet ost for mere smag!

Jeg blev inspireret af madbanditten og tilsatte 100 gram mørk chokolade og det blev bare lækkert.

Variationerne i denne opskrift kan som ses være mange, prøv at udskifte mandler med kastaniemel eller valnødder, pinjekerner og andre nødder og frø. Mulighederne er uendeligecheeky  brød og bønner 001

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i brød, Opskrifter og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Mørkt Kernebrød

  1. CHRISTINA skriver:

    Hejsa..  

    Hvor lang tid kan "stenalder brødet" holde sig? ☺

  2. louiee skriver:

    Hej 

    Kernebrødet kan holde sig ihvertfald 14 dage i mit køleskab, jeg fryser også ned i skiver og lægger madpapir i mellem hvis jeg ikke kan nå at spise det. Tør hurtigt op og nemt at tage frem.

    Hilsen Louise :0)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code