Skinkesalat

Print Friendly, PDF & Email

 

Skinkesalat 004

Finthakket skinkesalat, fåes ikke hverken bedre eller billigere hos den lokale slagter.

Frokost favorit her i hjemmet til en god portion bruger jeg :

150 gram skinke

1 løg (ikke for stort)

Mayonnaise ægte ca 75 gram

1 bundt purløg

1 tsk dijonsennep

peber

Skinken og løget finthakkes jeg bruger food processor, men det kan sagtens hakkes i hånden. I skinken og løget iblandes hakket purløg,mayonnaise og dijonsennep. Spises på stenalderbrød, oopsies eller på en grøn salat.

skinkesalat 002

Her serveret i luksus frokost version på oopsies med en gang ualmindelig god kyllingesalat på siden.. Opskrift på denne følger…

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Frokost, Morgenmad, Tilbehør og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Skinkesalat

 1. Helle C. skriver:

  Tak fordi du deler dine erfaringer. Det kan jeg bruge!

  Mit største problem er nok, at jeg har svært ved at begrænse mit brug af fede mælkeprodukter. Jeg ELSKER dem simpelthen, på en lidt (læs meget) sygelig måde 😉 – Så jeg ender med at skovle alt alt for meget mad ind, og så ender jeg alligevel i en må ikke tilstand 🙁

  Jeg kunne også godt tænke mig, at være FRI!

   

  Hilsen fra Helle

  • louiee skriver:

   Hej Helle

   Ja det er det evige dillemma, men på denne kost form er det jo okay med de fede produkter, vel at mærke så længe man kun spiser til man er mæt- dette kan være en svær øvelse for nogen. For mig hjælper det at have en ikke begrænset tilgang til madvarerne. Jeg tænker på ofte på at eks. ost i fed form er noget jeg kan og må nyde resten af livet. Der er bare en betingelse, at jeg ikke spiser hovedløst men nyder hver en bid!!! Nogle gange er det også befriende, at køre mad ind i hangaren uden de store tanker bag –  bare det ikke sker alt for ofte. Nyd dine mælkeprodukter med god samvittighed – dårlig samvittighed stresser kroppen og feder dermed i sidste ende.

   mange hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code