500 gram hk svinekød
80 gram broccoli
50 gram grofthakkede hasselnødder
1 revet løg
1 håndfuld friskhakket persille
2 fed hakket hvidløg
1 æg
50 gram hakkede grønne oliven
1 dl piskefløde
100 gram hytteost
1 tsk estragon
1/2 tsk stødt muskat
1 tsk peber
1 pk bacon eller parmaskinke
Hele molevitten minus bacon røres sammen og fyldes i rugbrødsform eller formes til et brød og lægges i smurt ildfast fad. Dækkes med bacon eller parmaskinke.
Bages midt i ovnen ved varmluft 185 grader 35-40 min. evt grill de sidste par minutter for ekstra sprød bacon
Her serveret med en brun sovs af saften og lidt piske, ikke særligt kønt men smager rigtig godt og mætter længe.
Fyldet i farsbrødet kan varieres i det uendelige, prøv eks. med sorte oliven ,feta ,soltørrede tomater og hvidløg.
Tak for inspirarionen – har lige stået og lavet et brød til i aften – dog med så meget fyld efter "lyst og køleskabsmaner" at der var svært at få rigtigt ind :$ Typisk her i hytten..
Regner med at vi spiser squash'pasta' til, pånær hankønnet som får nogle af de kartofler der ikke har forladt hytten endnu – som halve med krydderier til.
He he kender gidt til overfyldning af tøm køleskabs problematikken ,men mange ting sammen giver ofte velsmag! Her bliver også stadig serveret pasta, ris ,brød og kartofler til mand og børn men i den grove udgave- de er ikke helt klar endnu.
Håber du får et godt resultat :0)