Aubergine gryde

Print Friendly, PDF & Email

auberginegryde 005

Hurtig gryde der mætter og rydder op i køleskabet, hvis der skulle være behov for det. Kan med fordel tilsættes både champignons,peberfrugt eller squash. Smager bedst med masser af revet ost på toppen. Også god dagen efter!

4 personer

500 gram hk oksekød

1 ds flåede tomater

1-2 fed hvidløg

1 stort hakket løg ca 100 gram

1 lille ds koncentreret tomat puré

1 aubergine i tern

1 spk tamari soya

1 spk rød balsamico

Salt og peber evt lidt chiliflager

2-3 laurbærblade

200 gram revet ost, herregård, primadonna eller gedeost

Brun kød og løg i en stor tykbundet gryde, tilsæt hvidløg,tomater,aubergine,soya og balsamico.

Lad retten simre i mindst 45 min minutter- jo længere jo bedre…

Server i dyb tallerken med revet ost på toppen og lidt pesto alt efter smag.auberginegryde 007

 

 

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code