Back on track… nu med creme double!

Print Friendly, PDF & Email

 

 

keton 001

Ja, den metode jeg bruger (fedt faste) er åbenbart MEGET effektiv. Så trods et par dage med lidt slinger i kursen, holdt jeg mine 6 små høj-fedt måltider igår og her er resultatet her til morgen. Allerede i går aftes, var jeg inde i optimal ketose med 1,7 så pyha ingen skade sket. Igår havde jeg igen mega meget energi ( næsten på grænsen til det maniske) Jeg slog min egen rekord i min nye løbe stil pose/natural running. Jeg løb 20 min i træk – det uden at være totalt smadret bagefter. Jeg var bare så stolt og gladyes Savner virkelig de lange ture hvor jeg virkelig får tænkt igennem..men de må vente lidt endnu. Mit mål for i år mht. til løb er at kunne løbe eremitagen til oktober 13,2 km i mine barefootskosmiley Det ville bare være über luksus!!!

I øvrigt kan jeg lige tilføje at vægten viste 600 gram mindre her til morgen-  bestemt også værd at tage med.

Dags menu for igår :

10 –  kaffe med æggemælk 1,5 dl og 10 gram kokosolie

12 –  lille hakkebøf 50 gram med 25 gram vesterhavsost og 10 gram kryddersmør ( kold og med på farten)

14 – samme som ovenstående

16 – paranødder/ macadamias

18. 30  2 æg stegt i 20 gram hvidløgs smør med 50 gram spinat og chili mayo på siden..

For mæt til at drikke te med kokosolie så nøjedes med teen.

 Vågnede iøvrigt fuld af energi uden vækkeur her til morgen, livet er skønt

Se for øvrigt hvad jeg fandt i går i min lokale rema 1000 det er sgu da lykke på højt plan!!!  creme double 001

En piskefløde også kaldet creme double med ikke 38% men 50 % fedt. Skal producere en slags svenske wallenberger bøffer i dag, hvori denne fede sag er en del af opskriften!

Bringer naturligvis opskrift i morgen.cheeky

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Ketose, Kroppen, LCHF og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

14 Responses to Back on track… nu med creme double!

 1. Frusb skriver:

  Sejt, at der ikke skal mere end et døgn til før du er tilbage i ketose igen!!

  Jeg må altså i Rema i morgen og se om de har double cream 🙂

  • louiee skriver:

    Ja succes !!! Creme double er lidt tykt men smager vildt godt – god jagt ;0)

   • Frusb skriver:

    Øv, vores Rema har det ikke. De mente, at det kun var sjællænderne der kunne få det…

    • louiee skriver:

     Ja desværre se Annikas svar..

     • Tina skriver:

      Nu har jeg kigget flere gange i rema 1000 (i nordsjælland) men har ikke kunne finde double creme :o/

      Nogen der ved hvilke rema 1000'er der har den?? 

     • louiee skriver:

      Hmm desværre er der heller ikke Creme Double i min rema mere – ikke flere dejlige produkter fra Osted mejeri – skiver en opfordring til dem her en af dagene. har fundet Creme Doble i min lokale superbest et par gange – tror det var far naturmælk eller tiese.. Men ja kom frem af busken jer der ved hvor den lukusagtige piske kan fåes??

 2. Annika skriver:

  Skulle lige til at skrive at Osted Mejeri også laver det – indtil jeg tjekkede den store version af billedet 😉
  Bruger deres produkter når det er muligt – bor dejligt tæt på (17km) og de få dage manden har tidligt fri kører han forbi. Har desværre ikke været derinde og tjekke oste osv ud :$

  Synes at din fed-faste lyder spændende 🙂

  • louiee skriver:

   Ja super gode produkter og fedt faste er faktisk helt okay når man lige vænner sig til det. Bare lige nogle justeringer og INGEN sult eller cravings ;0)

 3. Stella skriver:

  AI – du dyrker pose-running.. spændende. Jeg skal til undervisning i det – solotime – midt i maj, og jeg glæder mig helt vildt! Er det svært at lære/tilvænne sig?

  • louiee skriver:

   Pose running kunne jeg skrive tusinde indlæg om jeg er dybt forelsket i løbeformen. Skal nok skrive lidt mere om det. Og til dit spørgsmål så nej det er ikke svært men kræver tid og tilvænning for at kunne løbe mere end 500 meter ad gangen. Jeg har øget minn løbehastighed (og glæde) og er kamp udfordret hver tur. De 20 min poserunning føles som en time af den "gamle" tunge stil. I LOVE IT. Har stort smil på hver gang. ;0) Kan ikke anbefale det nok!!!

   • Stella skriver:

    Fedt! Jeg løber ikke nu og har ikke gjort i flere år. Har taget tilløb flere gange, men er blevet hamret i hegnet af skinnebensbetændelse.. så da jeg læste om poserunning besluttede jeg mig for, at det er et forsøg værd. Jeg glæder mig til at læse dine fremtidige indlæg om emnet!

    • louiee skriver:

     Bare glæd dig til at komme i gang, min løbe glæde er stærkt forøget efter denne omvæltning. Har en fornemmelse af at man skåner skinnebenene – men lægmusklerne av av de skal lige vænnes til det :0)

     • Stella skriver:

      ifølge posemand.dk vil jeg kunne komme af med skinnebensbøvlet, og det glæder jeg mig så meget til!

     • louiee skriver:

      Åhh ja kender alt til skader og til lykken når de forsvinder igen ;0) ønsker dig god vind i sejlene

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code