Bagte portobellosvampe med fyld

Print Friendly, PDF & Email

fyldte portobelloer 001

Igen lavkarbo tilbehør der er nemt at tilberede og godt til det meste kød og fisk. Lækker blød svamp med salt fyld,der giver et lille spark fra den hakkede chili.

 

2 personer

4 portobellosvampe

50 gram hakket rød peber

1 skive hakket god skinke

2 fed hakket hvidløg

1 finthakket skalotteløg

1 lille medium stærk frisk hakket chili

Basilikum friskhakket ( tørret kan også gå)

50 gram revet ost med smag vestehavsost/herregårdsost eller manchego

salt og peber

Smør til stegning

 

Rens svampene og skær stilken ud. Bag svampene i ovnen på 225 grader i et ildfast fad. Stilkene hakkes fint og steges på panden med de andre hakkede ingredienser. Svampene tages ud og fyldes med grønt og skinke og toppes med ost. Bages yderligere 10 -15 min på 200 grader til osten er smeltet.fyldte portobelloer 002

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter, Tilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code