Lækker og nem salat med masser af smag og mæthed
3 personer
250 fine haricot verts
2 store kogte æg
25 gram hakkede mandler ristet et par minutter på en tør pande
2 spk oliven olie
1 spk hvidviseddike
1 spk rød eller grøn pesto
karse til pynt
karry, salt og peber
Overhæld de frosne bønner med kogende vand og skær dem i lidt mindre stykker. Læg bønnerne i en skål og overhæld med sammenpisket olie,eddike og pesto. Hak de kogte æg og drys over salaten sammen med de hakkede mandler. Afslut med karse og lidt karrydrys på toppen. Stil på køl indtil servering.
Uhm, lækkert! Jeg har i et godt stykke tid haft en lignende opskrift fra en kogebog på min to-try-liste, men har holdt mig lidt tilbage, fordi kombien både lyder lækker og sær på én og samme tid 😀 Måske jeg snart bare skulle tage mig sammen og få prøvet det! 🙂
Den er god elsker æg, og karry kan kombineres med forbavsende mange forskellige grøntsager kan også blandes med squash eller spinatblade..Giv den et skud
MMMMMmmmm det vil jeg gerne bestille til næste gang vi kommer!!! 😉
Den er noteret, din ordre er på menuen næste gang ;0)
Hej.
Har lige opdaget din blog. Sikke en masse lækre opskrifter, dem glæder jeg mig til at prøve 🙂
Hej Diana
Velkommen til og tak for din positive respons,håber du hænger ved, har masser af mere god mad oppe i ærmet.
Venlig hilsen Louise