Lavede lidt godter til min kollega som tak for hjælpen for en hjælpende hånd..
Heldigvis skulle godterne foræres væk, så der ikke var en stor portion i mit hjem. Altså man kan jo ikke lave noget, forære det væk hvis man ikke lige har smagt det til vel??? Smagte så rent så englene sang af fryd!
Uha tør ikke lave en ny portion – det er for farligt lige p.t. da jeg ikke ved, om det skader ketose værdierne endnu..
Men i følge Jimmi Moore er chokolade med høj kakao procent direkte gavnligt fedt for ketose værdierne og jeg har ovenikøbet i blandet kokosolie og nødder sååå det må jeg prøve – naturligvis som forsøg og se hvad det gør ved værdierne…
Opskriften er som følger :
Stor portion
200 gram mørk chokolade min 85 %
2 spk Kokosolie med top
50 gram macadamias
30 gram paranødder
50 gram pistacienødder afskallede og usaltede
Smelt chokolade og kokosolie i et vand bad og bland med groft hakkede paranødder og macadamias. Hæld i firkantet form og top med pistacienødder. Sæt på køl i nogle timer til det stivner og skær ud i mund rette bidder. Hold stykkerne på køl når de ikke lige skal spises. Smager blødt sødt og har god smelte effekt på tungen på grund af kokosolien.