Min knækbrødsdebut…ret så vellykket hvis jeg selv skal sige det!
21 stykker
20 gram chiafrø (kan udelades)
65 gram solsikkefrø
65 gram sesamfrø
75 gram hørfrø
1 spk husk
60 gram kokosolie
2,5 dl kogende vand
1 tsk havsalt
kanel og kardemomme efter smag ( kan udelades)
Alle ingredienser blandes i skøn symfoni vent lige 5min til dejen har samlet sig og bred ud på bagepapir
Bag ved 150 grader i 45 min
skær ud i 21 stykker og sæt på bagerist og lad stå på ovnens eftervarme i ca 35 minutter, til de er helt sprøde..
Knaser dejligt og kan opbevares i kagedåse.
Jeg er også vildt begejstret for frøknækbrød. Jeg har dog aldrig lige tænkt tanken at putte chiafrø i, men det vil jeg da klart gøre næste gang 🙂
Ja Chia frøene både smager godt og giver lidt ekstra omega 3..og det kan man altid bruge ;0)
Hilsen Louise
Uhm, hjemmelavet knækbrød er så godt, især med ost og kaffe til!
– Anne
Lige præcis spiste dem med Vesterhavs ost og kokoskaffe, mums !!
Hilse Louise ;0)
Hurra for hjemmelavet knækbrød med god samvittighed! De ryger på min to-do-liste med det samme! 😀
De blev også overraskende gode- god bage lyst.
Hilsen Louise ;0)