Frø Knækbrød

Print Friendly

frøknæk 002

Min knækbrødsdebut…ret så vellykket hvis jeg selv skal sige det!cheeky

21 stykker

20 gram chiafrø (kan udelades)

65 gram solsikkefrø

65 gram sesamfrø

75 gram hørfrø

1 spk husk

60 gram kokosolie

2,5 dl kogende vand

1 tsk havsalt

kanel og kardemomme efter smag ( kan udelades)

Alle ingredienser blandes i skøn symfoni vent lige 5min til dejen har samlet sig og bred ud på bagepapir    frøknæk 001

Bag ved 150 grader i 45 min

skær ud i 21 stykker og sæt på bagerist og lad stå på ovnens eftervarme i ca 35 minutter, til de er  helt sprøde..

Knaser dejligt og kan opbevares i kagedåse.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i brød, Frokost, Morgenmad, Opskrifter, Tilbehør og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

6 kommentarer til Frø Knækbrød

  1. Lørna skriver:

    Jeg er også vildt begejstret for frøknækbrød. Jeg har dog aldrig lige tænkt tanken at putte chiafrø i, men det vil jeg da klart gøre næste gang 🙂

    • louiee skriver:

      Ja Chia frøene både smager godt og giver lidt ekstra omega 3..og det kan man altid bruge ;0)

      Hilsen Louise

  2. A+K skriver:

    Uhm, hjemmelavet knækbrød er så godt, især med ost og kaffe til!

     

    – Anne

    • louiee skriver:

      Lige præcis spiste dem med Vesterhavs ost og kokoskaffe, mums !!

      Hilse Louise ;0)

  3. Lykkeglimt skriver:

    Hurra for hjemmelavet knækbrød med god samvittighed! De ryger på min to-do-liste med det samme! 😀

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code