Frø Knækbrød

Print Friendly, PDF & Email

frøknæk 002

Min knækbrødsdebut…ret så vellykket hvis jeg selv skal sige det!cheeky

21 stykker

20 gram chiafrø (kan udelades)

65 gram solsikkefrø

65 gram sesamfrø

75 gram hørfrø

1 spk husk

60 gram kokosolie

2,5 dl kogende vand

1 tsk havsalt

kanel og kardemomme efter smag ( kan udelades)

Alle ingredienser blandes i skøn symfoni vent lige 5min til dejen har samlet sig og bred ud på bagepapir    frøknæk 001

Bag ved 150 grader i 45 min

skær ud i 21 stykker og sæt på bagerist og lad stå på ovnens eftervarme i ca 35 minutter, til de er  helt sprøde..

Knaser dejligt og kan opbevares i kagedåse.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i brød, Frokost, Morgenmad, Opskrifter, Tilbehør og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

6 kommentarer til Frø Knækbrød

  1. Lørna skriver:

    Jeg er også vildt begejstret for frøknækbrød. Jeg har dog aldrig lige tænkt tanken at putte chiafrø i, men det vil jeg da klart gøre næste gang 🙂

    • louiee skriver:

      Ja Chia frøene både smager godt og giver lidt ekstra omega 3..og det kan man altid bruge ;0)

      Hilsen Louise

  2. A+K skriver:

    Uhm, hjemmelavet knækbrød er så godt, især med ost og kaffe til!

     

    – Anne

    • louiee skriver:

      Lige præcis spiste dem med Vesterhavs ost og kokoskaffe, mums !!

      Hilse Louise ;0)

  3. Lykkeglimt skriver:

    Hurra for hjemmelavet knækbrød med god samvittighed! De ryger på min to-do-liste med det samme! 😀

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code