Hvidkålsrösti

Print Friendly

Hvidkålsrosti 001

Vi fortsætter i hvidkålens ånd fra igår. Stærkt inspireret hvem sagde tyvstjålet idé fra Madbandittens hvidkålspandekager – justeret efter egne smagsløg selvfølgelig. Super lækkert tilbehør, med kamoufleret kål sneget ind i retten! Smager lidt hen ad en god gammeldags rösti med kartoffel. Her i en stivelsesfri og mælkefri udgave – en LCHF venlig tilbehørs spise. Röstien er sprød på grund af kålen og er hurtig at bikse sammen og have med på farten til frokost. Jeg forestiller mig, at den kan varieres med forskelligt grønt, alt efter hvad der forefindes i hjemmet. Her er röstien i vol 1 udgaven:

4 personer

260 gram fint hakket hvidkål

4-5 æg

100 gram gedeost smuldret ( jeg brugte chevre men manchego eller pecorino kan også bruges)

2 fed fint hakket hvidløg

Herbes de provence, salt og peber

Smør til stegning

 

Alle ingredienser blandes og hældes i klatter på panden små eller store efter temperament. Steg ved lav varme til de er brune og vend. Drys med lidt ekstra ost på toppen af den varme pandekage og server.

Her i kombination med varmrøget laks med karse og chilimayo, supermættende og velsmagende frokost! Hvidkålsrosti 001

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Æg, Frokost, Opskrifter, Tilbehør og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Hvidkålsrösti

  1. Stine skriver:

    Nej hvor det lyder lækkert og nemt. Det skal vist afprøves, måske allerede i aften 🙂

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code