Karrykål med spejlæg

Print Friendly, PDF & Email

karrykål 003

Smager meget bedre end det lyder. Elsker de gamle og mættende retter jeg selv har fået hos mormor og farmor som barn. Både børn og voksne er vilde med den her rustikke og piv sunde ret. Indeholder mange vitaminer,kostfibre og masser af mæthed. Egentlig også ret nemt at lave – simremad der passer sig selv. Smager endnu bedre dagen efter som frokostsmiley

4 personer

500 gram hakket okse/svinekød

1/2 stort grofthakket hvidkål ca 500 gram

2 store gule løg

1-2 fed hvidløg

2 spk smør

karry,salt og peber

1 dl vand med 2 tsk herbarmare

4 æg

Svits først løg og ca 2 spk karry i smør i en tykbundet gryde og tilsæt kød og brun. Tilsæt kål, hvidløg og bouillon vand og lad simre i ca 45- 60 min til kålen er mør. Smag til med salt og peber.

Spejl æggene og læg ovenpå karrykålen top portionen med lidt sukkerfri ketchup fra cervera og evt. et par stænk tabasco eller pesto.

karrykål 004

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Frokost, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code