Smager meget bedre end det lyder. Elsker de gamle og mættende retter jeg selv har fået hos mormor og farmor som barn. Både børn og voksne er vilde med den her rustikke og piv sunde ret. Indeholder mange vitaminer,kostfibre og masser af mæthed. Egentlig også ret nemt at lave – simremad der passer sig selv. Smager endnu bedre dagen efter som frokost
4 personer
500 gram hakket okse/svinekød
1/2 stort grofthakket hvidkål ca 500 gram
2 store gule løg
1-2 fed hvidløg
2 spk smør
karry,salt og peber
1 dl vand med 2 tsk herbarmare
4 æg
Svits først løg og ca 2 spk karry i smør i en tykbundet gryde og tilsæt kød og brun. Tilsæt kål, hvidløg og bouillon vand og lad simre i ca 45- 60 min til kålen er mør. Smag til med salt og peber.
Spejl æggene og læg ovenpå karrykålen top portionen med lidt sukkerfri ketchup fra cervera og evt. et par stænk tabasco eller pesto.