Mine bedste venner..

Print Friendly, PDF & Email

bedste ven 001

Det her har været min bedste ven gennem hele sidste vinter og de sidste par uger inklusive. Jeg havde virkelig "en seriøs downer" på efter januars ikke en men TO ganges influenza.

Sidste år i februar måned havde jeg en lille form for breakdown. Jeg havde angst anfald en gang i mellem og var generelt trist i humøret og manglede i den grad overskud. Følte en ulyst til det hele og en dag kom jeg hjem fra job og skulle lige gå med hunden og tømme opvaskeren. Jeg kunne ikke overskue de for mig, to uoverkommelige opgaver og begyndte at græde. Var godt klar ,over, at et ikke var en helt normal reaktion og svingede lige forbi lægen. Jeg fik taget et ordentligt testbatteri af blodprøver (manglede intet) og min læge mente jeg manglede lys. Han rådede mig til, at tage en uge til en solrigt land eller købe en lyslampe. Han forklarede mig, at lyset udenfor selvom solen skinner i vinter månederne, simpelthen bare ikke giver nok. Store doser af D-vitamin hjælper heller ej på humøret. Havde hverken økonomi eller ferie til det første, så jeg gjorde det sidste!!! Investerede i en lyslampe selvom jeg tænkte humbug! Og det har jeg bestemt ikke fortrudt I år ovenpå de to ganges influenza havde jeg lignende symptomer (minus angst). Bare nedtrykt og ligeglad med det hele og ret sur! Jeg lå meget på sofaen, sov en masse timer om natten, spiste mere mørk chokolade og mad og gad bare ikke noget. Det endte med, at min hårdt prøvede kæreste hentede lampen ned fra loftet og satte den foran mig, mens jeg lå på sofaen og tændte – et kærligt vink med en vognstangheart

Jeg har nu siddet med lampen tændt, en halv time hver dag, mens jeg blogger og det virker bare så godt. Mit humør min livs lyst og energi er vendt tilbage for fuld styrke – nærmest lidt boblende indeni..

Her i år, er det ovenikøbet lykkedes mig at finde en "godt- humør" the fra min yndingsurte the yogi og den har måske også hjulpet. Har ihvertfald drukket den i store mængder foran min lys lampe.

Har netop aftalt med min kæreste, at næste år tager vi til et varmt og solrigt sted i januar eller februar. Vi bliver hjemme og nyder den danske sommer, i stedet for at tage afsted der, som vi plejer. Indtil da, har jeg min aller bedste vinter ven lux- lampen og en kop varm lykke the ved min side.

Har indtrykket af, at jeg ikke er den eneste, der venter længselsfuldt på foråret lige nucool

Skal i øvrigt til påskefrokost hos min dejlige mor senere i dag. Jeg har taget beslutningen om at skippe snapsen i år (orker heller ikke tømmermænd). Vil ikke risikere flere dage ude af ketosen, når jeg nu er inde i et så godt forløb. Elsker ellers snaps, men mon ikke jeg kan finde noget andet lækkert ved bordet? Lækre ting der indeholderal den næring jeg har brug for  – nemlig fedt og protein.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Kroppen og tagget . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Mine bedste venner..

  1. Frusb skriver:

    Åh ha, hvor jeg kender den tristhed og mangel på overskud. De dage hvor solen skinner, mærker jeg dog straks en bedring. Og lige nu, hvor vinteren strækker sig til det uendelige, er alle reserver i hver en celle bare brugt op. 

    Vi har faktisk lige aftalt det samme som jer, at vi tager på "sommerferie" i løbet af vintermånederne i stedet for om sommeren. I år er sommerferienferien i Frankrig dog bestilt… Så det bliver fra næste år.

    God påske.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code