Oksekødstærte uden bund

Print Friendly

kødboller og oksekød med æg 004

Tærte uden bund, let at lave, alt i en ret,der kan spises varm til aften og lige til at tage med til frokost eller morgenmad dagen efter.

4 personer

400 gram hk oksekød

4 æg

1 dl piskefløde

2 store løg

250 gram champignons

100 gram peberfrugt

1-2 fed hvidløg

Krydderier eks. karry, chili eller herbes de provence

100 gram revet ost med smag

Kødet brunes med løg,peberfrugt i tern og krydderier. Champignons steges for sig i små stykker. Æg, fløde og ost piskes let sammen med en gaffel. Det brunede kød lægges i smurt ildfast fad og toppes med stegte champignons. Hæld æggemassen over og bag midt i ovnen ca 45 min på 200 grader.

I denne version brugte jeg chili og paprika som krydderi og det smagte godt og spicy!

tærte 001

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Frokost, Opskrifter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code