Squash a la Carbonara

Print Friendly, PDF & Email

Squashpasta 003

Lækker italiensk ret gjort LCHF venlig

4 personer

2 stor squash strimlet med kniv eller hvis haves – spiralsizer

200 gram bacon ,parmaskinke eller panchetta

2 æggeblommer

100 gram parmesan

sort peber

Skær bacon i tern  og steg dem uden at de bliver sprøde! Rør æggeblommerne sammen med parmesan og kværnet peber. Steg squashspaghettien på panden så den stadig har lidt bid og hæld den i ægge/oste blandingen så det smelter sammen. Rør til sidst bacon og pande fedt, spæd evt. op med lidt kogevand til konsistensen er cremet. Server straks med mere peber på toppen.

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code