Ja, de ligner lidt kæmpe frikadeller eller krebinetter men smager bare bedre! De er ret store og næste gang laver jeg dem halv størrelse.
5 store eller 10 små Wallenbergere:
500 gram hk svine kød 10-12%
250 ml piskefløde eller at foretrække creme double( piskefløde med 50% fedt)
5 ægge blommer
1 tsk hvidløgspulver
2 tsk herbes de provence
2 tsk husk/loppefrøskaller
Salt og masser af peber.
Farsen blandes og står lidt. farsen bliver blød og fluffy på grund af al fløden. Steg på panden i lidt smør til de er gennemstegte.
De her svende er perfekte til at spise for at blive i optimal ketose da de indeholder meget mere fedt end protein. Og smagen ja bedøm selv jeg har fået en ny favorit
Jeg var ved at blive lidt træt af alle de æg og trængte til noget andet. Disse er perfekte og holder mig mæt i virkelig lang tid.
Jeg er stadig i optimal ketose trods at have indtaget ca 1/2 dl creme double i en Wallenberger i går.
Keton tal i går aftes 3,4 hvilket jo er vældigt godt.
Igår indtog jeg :
9 – kaffe med æggemælk og kokosolie
11.30 – Wallenberger
14.30 – 1 æg og 4 skiver. bacon og 20 gram hvidløgs smør
16.- macadamias og 3 paranødder
18.30 – 1 æg,spinat 50 gram og naturligvis smør!! Jeg tilføjer lige at jeg var MEGET mæt i går – faktisk kunnet jeg godt have undværet aftensmad, men spiste vist bare lidt af vane og hygge!