Æg og Makrel

Print Friendly, PDF & Email

makrel og æg 002 Min mad den næste uges tid – masser af monoumættet fedt,og en stor dosis omega 3. Så bliver det nok ikke mere sundt og tilfredsstillende for kroppen. Jeg spiste æg og makrel i går og sildepostej til aften. Jeg var fint mæt på de ting hele dagen, men jeg er og bliver en snacker. Det var helt vildt underligt, at jeg ikke bare kunne stikke hånden i skabet og indhalere lidt macadamias, paranødder eller flæskesvær… Jeg har ligget i forhandlinger med mig selv, om min MBC kaffe om formiddagen skulle vige pladsen for æg og fisk – men nej MBC vandt. Jeg er blevet passioneret forelsket i dette flydende måltid, der bare mætter og smager så godt at jeg kunne leve på det – måske man skulle give det et skud en gangwink

Min søndag gik med løbetur, gå tur med hunden. Mit morgen keton var tilbage til normalt ( 2,4) og jeg festede indvendigt over, at det lykkedes mig, at komme igennem en tømmermændslørdag, med snorlige blodsukker og velvære – hvilket resulterede i en fantastisk nattesøvn jeg havde hårdt brug for!

Jeg har også brugt søndagen på, at koge lidt æg til nemme madpakker og spekulere i, hvordan jeg kan lave anderledes mad hele ugen, over det her tema?? Handle til resten af familien, for de vil nok ikke leve på samme kost.

Søndag aften viste ketonmåleren igen meget højt 5,4, så man må sige at jeg er tilbage i ketose for fuld drøn, men det tog altså et lille døgns tid før alkoholen have forladt kroppen igen – tankevækkende!

Mit første (og meget opfindsomme) måltid makrel og æg stegt på panden med lidt krydderi, mætter mere end man tror!makrel og æg 001

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Æg, Fakir, Ketose, Kroppen, LCHF og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Æg og Makrel

 1. Christina skriver:

  Hej,

  Meget spændende læsning .-) Hvor har du dit apperat fra? Kan det passe at 10 strimler koster 129? for så bliver det jo pænt dyrt 🙂

  Hilsen Christina

 2. louiee skriver:

  Hej Christina

  Ja desværre er de der keton måler sticks vildt dyre 10 stk 125 kroner.. Jeg har planer om at køre de 30 jeg har tilbage slut og så køre på min viden derfra. Hvis man sammenligner mad(fedt/protein) procenter med sine målinger danner der sig hurtigt et mønster. Der er desværre lidt sjovt med de der målinger og lidt vanedannende… Men en god indikator for hvad man skal spise for at være i optimal ketose, for det svinger lidt fra person til person. 

  Apparatet er fra http://www.abbott.dk og fåes til 125 kroner med lidt sticks, finger prikker o.s.v.. God fornøjelse!

  Hilsen Louise :0)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code