Fiske Wrap

Print Friendly, PDF & Email

sildewrap og champ 001

Ja nu igen noget, der ikke lyder super lækkert, men faktisk smagte forbavsende godt!

Jeg er jo som skrevet i gang med min fed fisk/ æg uge og er derfor i gang med at variere min mad over netop dette tema.

Jeg gjorde følgende til 1 person hovedret eller 2 personer forret :

2 æg

2 mål husk

75 gram silde postej

lidt chiafrø

smør til stegning

Æg, husk og chiafrø piskes sammen og hældes på panden med lidt smør. Pandekagen bages og lægges på en tallerken til afkøling. Når pandekagen er kølet af, smøres den med sildepostejen og rulles sammen. Skær i passende stykker og server. Kan lægges på køl og bruges som madpakke. Smagte uovertruffent og var supernemt at tilberede !

 

Jeg kan virkelig mærke på keton værdierne (og bukslinningen), at min krop responderer rigtig godt, på denne her kost. Jeg er mæt hele dagen og har et godt energi niveau og  generelt velbefindende. Det tog kun lige et par dage, at vænne sig af med snack trangen, for jeg er reelt ikke spor sulten ( kun lidt lækker sulten i hovedet)

Den periodiske faste fra 19 -11 er helt inkorporeret i mit system og er også blevet en vane, jeg er ikke tilnærmelsesvis sulten før 11. Træner fint på tom mave inden jeg indtager en MBC.

Det bedste fysiske bevis på dette må være, at mine ketonmålinger har ligget på rekord høje 5,4 og 5,7, de sidste to aftener. Jeg tog en ketolyse sticks i går aftes, for at se om farven på den også var forandret og det var den … bare se her:  sildewrap og ketostick 005

Det er den absolut stærkeste farve jeg har opnået på de her.. fedtforbrændingen i top.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Æg, Fakir, Fisk, Frokost, Ketose, Kroppen, LCHF, Vægttab og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

5 Responses to Fiske Wrap

 1. Helle C. skriver:

  Skønt skønt skønt at hente daglig inspiration her.  

  Jeg har jo haft ekstremt svært ved at komme op på hesten igen, så hiver alt den motivation og inspiration ud af dig som jeg kan. 

  Jeg VED virkelig ikke, hvorfor det ofte ender med, at jeg sidder og bider i en død hvedebolle / vingummi / andet-crap, når jeg får det så skidt af det, og har det SÅ meget bedre med at køre på ketoner. Jeg må være mildt imbecil eller noget 😉

  Mit nye mantra er  : JEG VÆLGER. JEG bestemmer. Jeg VIL det her. Det overdøver næsten stemmen som kræver kulhydrater inden i mig. 

  Så tak for hjælpen med holde mig til ilden. Jeg kan se, at vi har læst alle de samme blogs og bøger, du har så bare formået at holde dig til det vi ved er godt for os, hvor jeg konstant selvsaborterer.

  Keep up the good work! 

   

   

  • louiee skriver:

   Hej Helle

   Arhmen sådan en kommetar du lige har givet, kan jeg jo leve længe på, tak for de rosende ord. Med fare for at lyde som en frelst prædikant er det lige præcis min mission med denne blog og er der bare en der får noget ud af det er jeg tilfreds.. så af hjertet tak for din tilbagemelding1. Jeg tror ikke deter viden der er skellet mellem vores tos opførsel m.h.t. mad, men  mind -settet og at tage den endelige beslutning og holde ved længe nok. Jeg har det også sådan, at mit liv, mine regler er bare det bedste – Jeg må ALT jeg vælger bare, at gøre det jeg ved er godt for mig.. Men tro mig jeg kan bestemt også falde i gryden …  Er det i virkeligheden ikke bare det man kalder erfaring???Ligenu går det bare strålende og det nyder jeg.

   Al mulig god vind i sejlene til dig mod et gladere og sundere jeg :0)

   • Helle C. skriver:

    Det er den med at holde ved, der kokser for mig. Jeg kan sagtens køre strikt keto i en måned, og så af bar dovenskab / dårlig vane / bange-for-at-sige-noget-i-sociale-sammenkomster, så falder jeg i.

    NÅR jeg har kørt clean i over 6 dage, har jeg ikke fysisk lyst til brød og sukker, det er god gammeldags dårlig vane og så synes jeg stadig det er hyggeligt desværre, og jeg lider også lidt af, at synes det er synd fo rmig, når der er noget jeg ikke må. Jeg øver mig i vende den om, ligesom dig, at jeg MÅ ALT.. men vælger bare selv.

    Tak igen 🙂 

    • Lørna skriver:

     Helle, Jeg kender også til de kvaler du har – har gennem rigtig mange år gjort det samme. Grebet enhver undskyldning jeg kunne for at hoppe fra og give mig selv mulighed for at fejle.

     Det fik mig til at tænke over om det i virkeligheden var fordi jeg ikke selv følte at jeg fortjente at have succes. At jeg ikke fortjente at være smuk, lækker og føle mig tilpas i min krop. Den kære Dr. Phil siger mange ting som jeg har ladet glide ind gennem det ene øre og ud af det andet, men EN ting blev siddende. "Hvad får du ud af at sabotere dig selv?" Mit svar var i starten lidelse, dårligt selvværd og mere lidelse…

     Men efterhånden kom jeg til at tænke på at jeg rent faktisk får noget andet ud af det også. Ved altid at ødelægge det hele for mig selv, sørgede jeg for at holde mig selv nede. Hvor hvis jeg lykkedes med det her ville folk så ikke forvente at jeg skulle lykkes med alle mulige andre ting også. Forventningerne til mig ville stige og dermed også presset. I stedet fastholdt jeg mig selv som den stakkels tykke pige, der ikke kunne noget.

     Jeg siger ikke at det er det samme for dig, men af og til kan der være mange andre årsager til at man gør ting end man lige tror.

     Jeg hopper jo også i med begge ben ind i mellem – især til familie-tamtam, men jeg er holdt op med bebrejdelserne – i stedet står jeg op næste morgen til en ny dag. 

     Håber denne lange smøre giver lidt mening 🙂

     Hilsen Lørna

     • louiee skriver:

      Tak for de særdeles velovervejede og kloge ord fra dig Lørna, tak for dit tankevækkende indspark!

      Hilsen Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code