Kosttilskud

Print Friendly, PDF & Email

Kosttilskud 003

Hvad jeg tager at den slags er ikke småting…

Jeg har gennem et langt livs nørderier, med hvad der er godt, at tilføre til vores moderne og lidt nærings fattige kost, kommet frem til en del tilskud, jeg bare ikke kan leve uden!!!

Stod lige og gjorde lidt selvjustits her til morgen, da jeg fyldte vitamin beholderen op for resten af ugen. WTF jeg har mange piller, jeg tager for alt muligt mærkeligt. Nogle af disse tilskud er sæson betonede og nogle tager jeg hele året. Hvis det har interesse, vil jeg lige fortælle om hvad jeg tager og hvilken virkning – også lige for at se om jeg eventuelt kan luge lidt ud i det – gratis er det jo ikke ligefrem. Men netop her i mit ketose eksperiment, er jeg glad for, at jeg tager alt det her grej. Så risikerer jeg ihvertfald ikke, mangler på nogen fronter. Jeg tør slet ikke regne på, hvad jeg bruger om måneden, for så er jeg bange for, at der går Joakim Von And i min sundhed og det skal ikke ske. Jeg mener, hvor mange penge vil man sætte for velvære og godt helbred ???

Her kommer listen med tilhørende forklaringer :

Chlorella fra Pukka : fordi de er afsindigt klorofylholdige og der er A og D vitamin,B12 en del jern og zink (findes også i blad grønne grøntsager) Klorofyl er godt for kroppens detox funktion og renser en masse skidt ud. God for huden, tarm systemet og meget mere.Jeg tager tabletter, men det kan også fåes i pulver til smoothies.

Spirulina fra Pukka : Fordi de indeholder A og en række B vitaminer og en del omega 3 og en masse næring og energi. I kombi er disse to kosttilskud også appelsin huds fjernere og hvem vil ikke gerne opnå det.

Cell Food : nok den kraftigste antioxidant jeg kender til udover grøn te pulver fra acti green. Ja vores vigtigste værn mod de frie radikaler. Dvs. cancer, alderdom og oxidation i kroppen. Det kost tilskud jeg nødigst vil undvære!!! Har taget det i mange år nu og stopper aldrig.

Rosenrod : har taget det efter 2 ganges Influenza i januar og Wow sikken en forskel. Det opløfter humør og immunforsvar og giver ekstra energi til træning og rekonvalsens efter sygdom. Tager det til denne pakke er tom og holder så pause. Bliver  helt sikkert min følgesvend igen til næste efterår og vinteren igennem.

Active liver : Tager det i en periode her hvor jeg har skruet meget op for fedtet. Hjælper galde og lever ved højt fedt indtag og stimulerer rense processer og funktion.

Selen: Godt for nerve system og immunsystem, tager det i vinter perioder holder pause forår og sommer.

Chrom: Et mineral der regulerer blod sukkeret og omsætningen af kulhydrat. Tror jeg dropper det snart, har fået styr på cravings og blodsukker med hjælp af kosten.

Multi vitamin og mineral : Ja tager to omnimin om dagen- bare for at være sikker ;0)

Krill fra Omnimin : Livsvigtigt omega 3 tilskud. Krill fordi det er lavet af lyskrebs. Den nederste i føde kæden for et stærkere og renere produkt. Har seriøst overvejet her på det sidste at skifte til cod liver oil for at få det ekstra olie shot om dagen. Har psoriasis i ret svær grad og kan mærke i led og hud hvis det mangler.

Vita Biosa : robiotiske bakterier. Ser det ikke som et egentligt kosttilskud, men som noget der er vitalt for mig og ligeså vigtigt som at trække vejret. Uden det fungerer min mave og tarmsystem bare ikke særligt godt.

Kalk: Ja man hører det alle vegne, vitalt for især for kvinder og deres knoglesundhed.

D-vitamin stærk : For alt i kroppen vedrørende celler og vitalitet. Virkelig mange her i norden mangler det !

Magnesium : for musklerne og forebyggende for kramper og urolige natteben. Meget aktuelt hvis man dyrker meget motion. Står også som hyper vigtigt især i forbindelse med LCHF kost.

Kan godt se, at det er en del og mennesker der ser den håndfuld piller, jeg tager dagligt, spærrer da også øjenene op. Men som sagt sætter jeg sund og velvære højt på prioriteringslisten. Det er svært at ignorere, al den viden jeg efterhånden har tilegnet mig om kroppen og samtidig skide hul i om jeg mangler det ene eller det andet. Plus det faktum, at jeg rent fysisk, kan mærke forskel på mange af produkterne på om jeg tager dem eller ej.

Sætter virkelig stor pris på min krop og er ofte imponeret over hvad den er i stand til at udføre for mig – Her tænker jeg primært på motion og træning, som jeg sætter uhyrlig høj pris på og slet ikke kan undvære i mit liv.

Vi er nogle helt igennem fantastiske maskiner – og hvorfor så ikke en velsmurt en af slagsenheart

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Kroppen og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Kosttilskud

 1. Lørna skriver:

  Puh jeg synes det er svært at gennemskue det marked der, men jeg tager også nogle af de samme som dig. Og så længe jeg føler min krop bliver bedre og bedre så holder jeg ved. Måske lige skulle se lidt på de der Active Liver mens jeg kører ketose-showet:)

  • louiee skriver:

   Helt enig sindssygt svært, det gælder vist bare om at prøve sig lidt frem til, hvad der virker godt for en, lidt ligesom med kosten. Har faktisk mere end en gang i mit liv, købt tilskud helt uden at vide hvorfor, for så at finde ud af at jeg faktisk manglede det. Kroppen er ofte fantastisk med gode svar, hvis man formår at lytte efter ( bare ikke når den beder om mere sukker :0))

   Føles godt med de der active liver, selvom de er lidt dyre men prøv dem i en periode

   Hilsen Louise 

   • Lørna skriver:

    Hej Louise…

    Jeg sad lige og studerede Chlorella og Spirulina… Må jeg spørge hvor mange du tager af dem om dagen?

    Så vidt jeg kan se er normal dosis 2 tabletter 3 gange om dagen!?

    • louiee skriver:

     Hej Lørna

     Jeg tager anbefalet dosis 2 af hver 3 gange om dagen. Har lige anbefalet dem til en veninde der lige har meldt tilbage, at hendes hud allerede er blevet markant pænere og glattere :0) Da jeg netop har set filmen “hungry for a change”, fik jeg at vide, at huden er det sidste sted vitaminerne når ud, er det da et godt bevis på, at det er nytting med alt den tang :0)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code