Kylling i fløde

Print Friendly, PDF & Email

rilette og kylling 003

Kylling i fad. Rigtig nem og velsmagende ret der virkelig mætter.

4 personer

4 store kyllingelår med rygben eller fileter

 250 gram Bacon i tern jeg brugte et stykke røget jeg selv skar i store tern

8 store champignons  ca 250 gram

3 dl piskefløde ( jeg brugte creme double)

Peber, paprika, hvidløg hakkede, chili og et par kviste rosmarin

Læg kyllingestykkerne i et ildfast fad og tænd ovnen på 225 grader

Steg baconternene sprøde på panden og tilsæt champignons i stykker, lad også champignons få lidt farve på panden. Tilsæt fløde og krydderier og lad simre et par minutter. Sovsen hældes over kyllingen og bages 30 min i ovnen på 225 grader.

Meget smag fuldt og mættende, kan serveres med grønne bønner eller en god grøn salat.

Kom til at spise en lidt for stor portion af dette igår og var helt vanvittigt mæt hele aftenen.

Jeg kunne senere måle på keton måleren at denne ret er rigtig god (selvfølgelig med den fedtprocent) til at bibeholde keton værdien, der lå på 2,9.

 

rilette og kylling 001

Tidligere i går havde jeg drukket kaffe med kokos og æggemælk og en frokost som jeg har taget et billede af . En opskrift jeg har bragt før på lakserilette med spinat på siden og så meget mættende. De tre måltider holdt mig mere end fin kørende hele dagen. Er stoppet med de mange små måltider nu da ketosen bare kører.

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Ketose, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

6 Responses to Kylling i fløde

 1. Anita skriver:

  Jeg synes det er så spændende at følge din ketose-rejse. Bliv endelig ved. 🙂 Hvor har du købt dit måleapperat? Jeg anvender selv ketostix, men de er vist ikke ligeså præcise? Er det bedst at måle morgen eller aften?

  • louiee skriver:

   Hej Anita

   Har selv en pose urin sticks liggende, men har aldrig fået udslag på dem. Ved ikke om det var fordi, jeg slet ikke var i ketose, da jeg afprøvede dem. Jeg har læst mig frem til at både for meget væske og eller c-vitamin tilskud slører resultatet i dem så de virker mest nøjagtigt på morgenurin. Der er  for øvrigt nogle mennesker der kun producerer den mænge ketoner de skal bruge og derfor ikke lækker dem gennem urinen. Jeg har  købt mit måleapparat på http://www.abbott.dk og der kan man købe et apparat der måler både kertoner og blodsukker. Sticksene er lidt pricy 12,5 pr. stk. Jeg ville måle meget mere, hvis prisen var lavere. Det første stykke tid, målte jeg både morgen og aften, men måler nu kun aften kl 20. Den er altid højere om aftenen se evt. mine indlæg for forklaring. Tak for din feedback og jeg skal nok blive ved med, at give info videre om den ketogene rejse jeg er på. 

   Mange Hilsener Louise :0)

   • Anita skriver:

    Jeg får udslag, men mest om aftenen. Og det kan jo være misvisende kan jeg forstå. Har du måske lyst til at sammenholde resultat på maskine med stix en dag? 🙂

    • louiee skriver:

     Ikke misvisende men bare naturligt  højere om aftenen pga faldende serotonin niveau.. Ja Super ide det gør jeg finder straks sticks frem igen og prøver om jeg får udslag. melder tilbage :0)

 2. Frusb skriver:

  Så fik du lige reddet min aftensmad der! Tak 😉

  • louiee skriver:

   selv tak, ingen årsag. Advarsel – det smager rigtig godt og mætter ekstremt, kommer let til at spise for meget var mæt til kl  13 i dag fra aftensmad  igår kl 18 :0)

   Bon appetit

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code