Mørbrad med fløde, svampe og løg

Print Friendly, PDF & Email

Mørbrad i fad 001

Kender det fra farmors køkken og det smager bare SÅ godt. Det var virkelig svært, at stå og lave denne ret til resten af familien og så sætte sig med fiske wrap, uden at skulle have noget af det gode fad..Den eneste dag i denne uge, jeg virkelig har følt mig godt snydt for en god smagsoplevelse!

Opskriften får I lige her :

4 personer

1 stor svinemørbrad ( eller 2 små)

250 gram champignons

2 små løg ca 100 gram i alt

1 tsk herbarmare urtebuillon

1,5 dl creme double eller 2 dl piskefløde

Smør til stegning

Peber og Eldigt salt fra René Voltaire ( lidt stærkt urtesalt, fåes i helsebutikker, dyrt men ulta smagsfuldt og godt)salt 001

 

Puds mørbraden fri fra sener og skær i små bøffer. Brun bøfferne af i smør på en pande, et par minutter på hver side. Læg bøfferne i et ildfast fad. Skær champignons i skiver og brun sammen med løgene på samme pande. Tilsæt peber og salt når grøntsagerne er brunet af. Tilsæt derefter fløden og herbamaren og kog lidt sammen i et par minutter. Hæld fløde, champignons og løg henover mørbradbøfferne. Sæt i ovn 200 grader i 25 min og server evt med blomkålris.

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Ketose, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Mørbrad med fløde, svampe og løg

  1. Hvad er grunden til at du ikke kunne spise denne ret (spørger jeg måske lidt dumt)? 🙂

    KH. Madzvin

  2. louiee skriver:

    Ingen dumme spørgsmål – kører fakir kost de her 14 dage hvilket ikke inkluderer hverken mælkeprodukter (fløden) eller grøntsager dvs champignons og løg.. Bare en forsøgs periode :0) Jeg kører ren fakir kost som er æg,fisk,kød og naturlige fedtstoffer for udfordringens og taljemålets skyld – og skal hilse at sige at det virker!!! Elsker både fløde og grøntsager og skal klart have denne ret igen ved lejlighed :0)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code