Ostebrød

Print Friendly, PDF & Email

mad og ostebrød 003

Arhmen de her oste brød, topper da på min liste over total yndlings brød!!! De minder lidt om de meget berømte Oopsies, men de smager dejligt fyldigt og mætter.  Kan varieres med krydderier og pålæg i det uendelige.

8 -10 stk

100 gram philadelphia

100 gram revet ost

3 æg

Krydderier efter smag eks. salt, peber og rosmarin

Del æggene i hvider og blommer og pisk hviderne stive. Bland philadelphiaen sammen med ægge blommer og rør forsigtigt i sammen med revet ost. Lidt skinke eller bacon kan også tilsættes for ekstra smag.

Bred ud på bagepapir og bag 15- 20 min ved 175 grader til de er gyldne! mad og ostebrød 004

Jeg bagte denne portion, med halv grubeost fra tiese og halv chili gouda og smagen blev bare eminent cheeky Fedt fordelingen i disse oste brød er god og passer rigtig godt til den ketogene diæt. Hvad man dog ikke finder på, for at munden ikke keder sig. Forestiller mig, at man kan bruge dem som pizzabunde, til toasts og alt muligt andet kreativt.

Var vist lige hurtig nok til at dømme de der ketolyse sticks ude i går. Typisk mig, er lidt for hurtig på aftrækkeren nogle gange. Jeg prøvede om aftenen at tage en tester efter at have målt 2,9 på keton måleren og sandelig om sticksen ikke blev mørke lillasurprise Hvilket svarer til et sted mellem 50 og 100 mg ketoner pr 100 ml. Da jeg vågnede i morges, prøvede jeg selvfølgelig igen og farven var denne gang svagere, men  dog tilstede. Skal nok følge op med farver og målinger de nærmeste dage, så jer der ikke er så vilde med at prikke jer i fingeren også kan være med. Ketolyse sticksene er MEGET billigere end ketonsticksene til blod måleren og jeg tænker mig, at de kan være et godt alternativ på længere sigt.  Så vidt jeg husker, gav jeg ca 100 kr for 50 stk i den lokale helsekost butik.

Vikki fra bloggen fedtkanten skød den i gang igår, jeg tager stafetten videre. Vi er blevet enige om at give den lækre æggemælk, med det ulækre navn et nyt. Så byd ind med et mere delikat navn, hvis du ligger inde med et godt forslag. Var selv lang tid om at tage den til mig alene pga. navnet – lød næsten perverst i mine ører med det der æggemælk. Men nu er det inde i mit liv og jeg synes bare det smager rigtig godt !

 

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Æg, brød, Frokost, Ketose, Morgenmad, Opskrifter, Snacks, Tilbehør og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Ostebrød

 1. Jonna skriver:

  Nøøj… De skal OGSÅ prøves de her lækre ostebrød 😉 Endnu et madpakkehit!

 2. louiee skriver:

  Ja de her er altså bare både nemme og gode og smager af noget:0) god bagelyst !

 3. Marianne skriver:

  Dette er helt klart en af mine favoritter i brødafdelingen sammen med kokosbrødet! Dog bruger jeg Buko naturel flødeosten, fordi den har en højere fedtprocent :p

  • louiee skriver:

   Hej Marianne

   Elsker bare alt med ost – godt tip med bukoflødeosten, den er hermed taget til efterretning 😀

   Mange hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code