Kan vel egentlig ikke en gang kaldes for en opskrift, men det var altså min første middag efter fisk og æg ugen og det smagte – ja så englene sang! En stor fed bøf fra Irma, stegte den ca 4 min på hver side og lagde kryddersmør på toppen – voila Fakir måltid.
Jeg føler mig lidt ligesom bloggeren www.tommytappar.se , han poster dagligt billeder af sin mad og er næsten 100 % fakir- kød med smør hver dag og lidt grønt en gang imellem.
Min frokost bestod af æg, kylling, smør og mayo og var også usandsynligt lækkert, efter en uge kun på og og fisk.
Træningsøm som bare i den og tror jeg tager en rask tur med hunden i dag for at løsne lidt op i av av av lår og baller..
Jeg er jo et kødøre så for mig er en stor bøf med smør så tæt på himlen som jeg overhovedet kan komme… Mmmm.
jeg skal så også lige sige at jeg har opdaget at jeg har ben og baller… Skønt ikke 😉
Me too altså mærker både ben og baller og Ææælsker kød og denne her slog alt :0)
Laver du selv din kryddersmør?
Hej Heidi
Ja rører selv kryddersmør af alle mulige tilgængelige krydderurter og krydderier både tørre og friske – en stor og uundværlig del af mit cuisine ;0)
Prøv det- meget bedre end det man køber!!!
Hilsen Louise