Aioli med Cremefraiche

Print Friendly, PDF & Email

Div mad 008

Ved godt at traditionel Aioli som regel laves på ren mayo, men resten af familien kan godt lide den variation uden for meget mayo smag. Så har derfor blandet denne dressing og synes den er rigtig god til det meste kød, grøntsager og fisk.

1 god portion

250 gram cremefraiche 38%

100 gram Mayonnaise ( Hellmanns)

3 fed knust hvidløg

1/2 tsk hvid peberDiv mad 003

1/2 tsk urtesalt

1 tsk tørret ramsløg

1/2 tsk citron saft

2 spk Olivenolie

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Dressing, Opskrifter, Træning og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code