Bacon, æg og Mayo

Print Friendly, PDF & Email

bacon 001Ved godt at LCHF er andet end bacon. Jeg selv spiser det måske et par gange om måneden. I går aftes var jeg alene hjemme og havde bare lyst til det salte kød. Tog et valg på tallerkenen, der lige så godt kunne have været en 5 årigs. Masser af bacon ( ikke stegt for hårdt, da alt fedtet dermed ligger tilbage i panden og ikke mætter min mave) en god klat hjemme rørt krydder mayo og et æg stegt i resterne af bacon fedtet på panden. Det smagte vildt godt og mættede helt utroligt. Puha var helt stak åndet, da jeg rejste mig fra bordet. Jeg var MEGET træt i går og derfor var jeg mere sulten end normalt, så jeg spiste 4 fakir måltider i går.

11 – Kaffe med low carb mælk og kokosolie

12 – 2 æg med smør og 3 skiver parmaskinke

15 – makrel fra dåse , 30 gram mayo, 30 gram flæskesvær med fedt, te med kokosolie

18.15 7 skiver bacon, 1 æg og 30 gram mayo

Sørger lige for at få en god nattesøvn i dag for det kan tydeligt mærkes på min sult hvis jeg sover for lidt og stresser for meget!!!

Er i øvrigt virkelig begyndt at savne både spinat, champignons, pesto og ost så næste uge bliver de tre genindført i kosten og fakiren ophører for denne gang.

I øvrigt min 3 gang træning i dag. Allerede meget bedre i kroppen. Nr 2 dag ovenpå en gang nyopstartet styrketræning, er altid den værste og den er heldigvis overstået. Nu er der kun en vej og en god portion stædíghed og vedholdenhed tilbagewink.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Fakir, Ketose, LCHF og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code