Cevapcici

Print Friendly, PDF & Email

Div mad 004

Balkan frikadelle jeg har fået serveret hos en serbisk bekendt og de smager bare godt. Sever med Ajvar ( peberfrugt relish) fåes hos de fleste udenlandske grønthandlere. Lav en stor portion til madpakken dagen efter, eller frys ned til en nem middag en anden dag. Brug kød med en god fedt procent, da de ellers nemt kan blive tørre.

4 personer til to dage

400 gram hk oksekød

500 gram svinekød

2  æggehvider

friskhakket persille

4 fed hakket hvidløg

1 stort fintrevet løg

1 spk paprika

salt og peber

Hele molevitten blandes et par timer før det skal bruges og sættes på køl.

Man kan erstatte æggehvider med blommer for at hæve fedt procenten, men de giver ikke den helt samme spændstighed i kødet som hviderne gør.

Form farsen til små aflange pølse fingre og steg dem i smør. Klart hit herhjemme med det meste tilbehør.

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Cevapcici

  1. Henriette skriver:

    Hvor lyder det super lækkert- jeg har tit købt dem på frost men nu kan jeg bruge noget af det lækre frilands kalve og gris jeg købt i dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code