Græske Bøffer med Feta og Oliven

Print Friendly, PDF & Email

græske bøffer 003Hakkebøf variant med super god cremet smag

4 personer

400 gram hk øko okse 12%

150 gram feta ( brugte fårevarianten 25% fra Løgismose)  græske bøffer 001

2 spk piske fløde ca 30 gram

50 gram hakkede sorte oliven

1 æg

Salt og peber

Bland ingredienserne sammen og del farsen i 4 stykker. Form 4 bøffer og steg dem ved svag varme til de er gennemstegte på panden. Jeg var vildt champignon hungrende, så de græske bøffer blev serveret med champignons stegt i kryddersmør og  2 spk pikant ost. Arhjj hvor jeg elsker mad med ost i. På siden, bare for fedtprocentens skyld spicy mayo.

Mindst lige så gode at have med på madpakken dagen efter.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, LCHF, Opskrifter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code