Kokoskugler

Print Friendly, PDF & Email

Kokos Kugler 001

Er ellers ikke rigtig til de der LCHF dessert opskrifter, men denne her har virkelig sine fordele…

Kokos kugler med fordele :

Stærkt ketose fremmende og super fedt fordeling

mejeri og glutenfri

God smag, mættende og gode inden træning snack!

Jeg lavede 16 kugler og brugte :

150 gram kokosmel (havde ikke noget så puttede kokosflager i minihakkeren)

120 gram af kokosmælkdåse, den øverste fede del (ikke light udgaven, bruger den fra santa maria)

25 gram mørk kakaopulver

10 – 15 dråber flydende stevia

1 tsk cognac ( benyttede mig af den lange var på golfbanen og tog hans VSOPdevil) Vil tro at rom, mandel eller rom essens og whiskey også kan bruges

2 spk stærk kaffe

Bland hele molevitten, men lad lidt kokosmel ca. 30 gram være til at trille kuglerne i. Opbevar i køleskab, lad os se hvor længe de holder !!!

Kokos Kugler 004

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Ketose, Lækkerier, Snacks og tagget , , . Bogmærk permalinket.

8 kommentarer til Kokoskugler

  1. Dullensmor skriver:

    Uhhhmmm.

    og kokosmelen er bare den helt almindelige der købes overalt og var klassisk topping på glasuren på en chokoladekage. ? 

    • louiee skriver:

      Jeps helt almindeligt kokosmel, i denne portion havde jeg bare selv hakket kokosflager da jeg var løbet tør for kokosmel, men har lavet dem mange gange siden på kokosmel købt. Er ikke helt sikker på jeg forstår dit spørgsmål med chokolade og glasur??

      Hilsen Louise

  2. Mette skriver:

    Uhm, lave dem, men udskiftede kaffen med fløde, så den var børnevenlig. Hele potionen blev spist på nul komma 5 ;o)

  3. Samuha skriver:

    Ser rigtig lækkert ud:-) 

    hvis man bruger sukrin gold istedet for stevia hVor meget sukrin skal der så i? 

    • louiee skriver:

      Hej Samuha

      Jeg ville prøve mig mig frem men start med 2 spk og rør det godt ud i kaffen så sukkeret bliver opløst. Sukrin gold er ikke helt så sødt som alm sukrin, men det ville være mit bud. Det skal lige siges at jeg ikke har brugt de store mængder af sukrin gold -kun i irsk kaffe 🙂

      Hilsen Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code