Har altid været vild med tærter i alle afskygninger. Her er en udgave uden den brød bund, men den hænger fint sammen alligevel og fungerer som tærte.
250 gram spinat ( brugte en pose frisk men frossent går bestemt også an!)
300 gram kylling
1-2 spk hakket frisk chili ( kan udelades)
3 æg
50 gram mayo eller Creme fraiche 38%
salt og peber
Hakket persille eller rosmarin
100 gram revet ost
Hvis du som mig bruger tilberedt kylling til tærten steg det da lige i en klat smør først sammen med spinaten og løget. Læg kylling og spinat i et smurt tærtefad, drys med den hakkede chili. Pisk æg og mayonnaise sammen med persille, salt og peber. Drys til revet ost på toppen og gratiner i ovnen på 225 grader i ca 20 min. Serveres med en god grøn salat eller tomat salat. Hvis man ønsker en mælkefri tærte, kan man udskifte den revne ost med hakkede mandler, giver god crunch på toppen. Pynt evt med basilikum og pesto.
Lad hvile i 5 min inden servering god til madpakken dagen efter.
Uhm, den skal jeg prøve…
Ja den er god, vist en rigtig "pigeret" jeg var vild med den min kæreste lidt lunken på den :0)