LCHF Pizza

Print Friendly, PDF & Email

blomkålspizza 004

Nu er jeg vist snart den sidste LCHF blogger på jorden der ikke har haft en opskrift på blomkålspizza på tapetet. Jeg kan simpelthen ikke følge en opskrift til punkt og prikke og har derfor lavet et par justeringer i i bla. fedt procenten på Jane(Madbandittens) ellers sikkert ligeså gode udgave. Men here goes :

Pizza til 4 personer

Bund

400 gram blomkål hakket til atomer i en foodprocessorblomkålspizza 001

150 gram revet ost ( jeg brugte herregård fra løgismose)

15 gram loppefrøskaller

2 æg

1 spk oregano

Samles til en dej, smøres ud med hænderne til en jævn bund, fylder en bradepande.

Bages på 225 grader varmluft i 12 – 13 minutter

Fyld:

35 gram koncentreret tomat pure, med 25 gram pesto,2 spk vand og et fed knust hvidløg

Parmaskinke 70 gram

200 gram flødehavarti ( lidt svær at rive men god fedme)

60 gram sorte oliven

6 finthakkede Piri piri syltede chilier fra glas fra Irma (kan udelades)

En håndfuld friskhakket basilikum

 Den blandede tomat/pesto smøres på den letbagte pizzabund, oven på den smuldres osten så tilsættes parmaskinke og oliven. Pizzaen bages igen i ca 8 min og toppes når den er færdig med chilier og basilikum. Vent 5 min med at skære ud, til den lige samler sig og server evt med en grøn salat. Mætter meget mere og bedre end den originale med brødbund – ikke en sprød oplevelse, men rigtig god – smager IKKE af blomkål!!! Ligeså god dagen efter på madpakkencheeky

blomkålspizza 003

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code