Mormor Træning Uge 2 og 3

Print Friendly, PDF & Email

Træning og fisk 003

Her på Fakir kostens sidste dag har jeg nu gennemført 14 dage på æg,fisk, kød og naturlige fedtstoffer.

Konklusionen på disse to uger må være. at det er svært at overspise på denne kost form. Snorlige blodsukker, god stabil mæthed, en fordøjelse man kan sætte sit ur efter og gode ketontal – forudsat at fedtet stadig er i højsædet fremfor protein andelen. For mig har det betydet 3 måltider om dagen og ingen hånd i skabet efter nødder, chokolade o.lign. Jeg er her de sidste dage, virkelig begyndt at savne især, spinat, champignons og asparges!!! Savner noget saftigt og chrunchy at tygge på, noget der er svært at finde i kød og fedt. Holder lige en pause med fakir kosten, men det er bestemt ikke sidste gang jeg har gjort det. Kunne forestille mig, at det er en god kost at starte op på, hvis man af en eller anden grund er røget lidt af sporet (hvilket jo kan komme over enhver). Positiv bivirkning er at have tabt mig et  kilo, der både ses og mærkes som noget rart. Ingen stramme bukser og stort velvære og energi niveau. Ugen hvor jeg kun spiste fisk og æg var på en eller anden måde den bedste, selvom udvalget af mad var stærkt begrænset.

Udover mit Fakir forløb er jeg med STOR succes genopstartet min styrketræning, den mest effektive model jeg kender – nemlig mormor træningen som ikke føles spor mormor agtig når man er i gang. Måske føler man sig lidt mormor agtig, med alle de smerter det medfører i ben og arme de første par gange. Ømheden er heldigvis et forbigående fænomen og forsvinder efter ca 1 uge. Mit mål om at nå 4 gange af den effektive træning i denne uge er opfyldt og jeg er klar til uge 2 og 3 af programmet.

Det har været über luksus at stå på terrassen i morgen solen og få lidt sol på næsen og en dosis D- vitamin. Jeg trænede i de korte rør og var et øjeblik i tvivl om, det var den skarpe sol, eller mine blege ben der lyste haven op??? Men hvad man skal jo starte et eller sted, med at bygge den gode farve op. Ikke fordi jeg er soldyrker eller strandløve, men får alligevel en del farve af løbe/cykel og træningsture i guds frie natursmiley

Hvis du kære læser har været med på træningen sidste uge så frygt ej uge 2 og 3. Ingen nye øvelser so far men bare flere af de nu så velkendte og effektive øvelser. Jeg har talt sammen at der i uge 1  programmet alene er 90 benbøj og 60 lunges og 60 mavebøj – no wonder man bliver øm i sit korpus. Jeg personligt synes, det er sværest at tage alle de der armstræk (armbøj) Jeg nåede op på 8 (ikke på knæene) i træk i denne uge, hvilket jeg er pænt stolt af. Men med tanke på at jeg HAR kunnet tage 90 i streg er det jo en dråbe i havet. Ja, jeg er i evig konkurrence med mig selv, med tidligere bedrifter som referenceramme!!!

SMSM = Så mange som muligt

Nå men programmet som følger gælder for de næste 2 uger, med skruen strammet en smuledevil:

1) Step-ups på kasse 20 gange med hvert ben

2) Armstræk på knæ eller alm. SMSM op til 30 stk

3) Lunge curls SMSM op til 40 gange med hvert ben

4) Mavebøj SMSM op til 30

5) Knæbøj med håndvægte over hovedet SMSM op til 30

6) Rows SMSM op til 30

7) Knæbøjninger med sideløft SMSM op til 30

8) Skrå mavebøj SMSM op til 30 gange ( 15 til hver side)

9) Dybe knæbøjninger med håndklæde SMSM op til 30

10) Dips SMSM op til 30

11) lægløft SMSM 30 gange

12) Mavebøjninger almindelige SMSM op til 30 gange

Det var det programmet tager nu lidt mere end 14 min men prøve at hænge i og vær stædig selvom der er skruet op for antallet. Sørg for at udfordre dig selv, så du er presset, til max af hvad du kan præstere HVER gang. På den måde, kan du fysisk mærke og tælle i antal, hvor mange gange du kan tage flere, fra gang til gang. Og husk at vores hjerner er dovne af helv… til. Den siger fra lang tid før kroppen ikke kan mere. Det kan altså godt betale sig, at forhandle lidt med øverste etage og være stædig som bare pokkerangry

Jeg ønsker dig allerstørste fornøjelse med uge 2 og 3heart

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Kroppen, LCHF, Træning, Træningsprogrammer og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Mormor Træning Uge 2 og 3

 1. Charlie skriver:

  Tak! Jeg tager lige en uge mere med uge 1, men uge 2 og 3 ser da bestemt overkommelige ud – jeg skal nok nå dertil 🙂

 2. louiee skriver:

  Cool nok bare lyt efter kroppen, fint at blive lidt på en uge – gælder jo primært om at lave øvelserne så man er udfordret hele tiden.Kommer netop ind fra et pas fra denne uge…pyha skruen blev lige strammet en ekstra tand. Hader at indrømme men måtte snyde mig til et par ekstra pauser- men fremad går det. :0) God træning herfra!

 3. stella skriver:

  Fantastisk træning du har gang i! Jeg er imponeret

   

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code