Sprød Osteomelet

Print Friendly, PDF & Email

Div mad 002

Da madbanditten for noget tid siden gav en opskrift på denne slags omelet med sprød ost, var jeg først lidt skeptisk- jeg mener sprød ost på en stegepande – Jo det kan man godt!!! Omeletter ja dem bliver jeg bare aldrig træt af, men derfor er det jo rart med lidt variation anyways…

How To :

Revet salt ost ca 30 gram ( jeg brugte igen favoritten västerbotten ost, men primadonna, cheddar eller vesterhavsost er også fint)

1 spk smør til panden

2 æg (øko naturligvis)

1 skv god skinke og lidt spinat

Basilikum og pesto til pynt

Smelt lidt smør i en slip let pande og drys den revede ost jævnt fordelt på panden. Pisk de to æg sammen med salt og peber og evt krydderurter og hæld ud i panden oven på osten. Vent til omeletten er blevet lidt fast og læg derefter både skinke og spinat og fold omeletten sammen. Steg på begge sider indtil farven er rigtig ved svag varme. Og voila rigtig sprød og crunchy ost cheeky Pynt med frisk basilikum og lidt pesto.

Mættende morgenmad der holder i timerne frem til frokost.

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Æg, Frokost, Morgenmad, Opskrifter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Sprød Osteomelet

  1. Xenia skriver:

    Ja, jeg bliver jo nødt til at prøve det på et tidspunkt, kan jeg godt mærke! Især når nu jeg har en rest primadonne liggende, som kunne være ret ideel til formålet 😉

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code